ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φλαμένγκο: Συμφωνία με Ισλά για αντι-Ραφίνια

Chile's Mauricio Isla celebrates after scoring against Uruguay  during a Copa America quarterfinal soccer match at the National Stadium in Santiago, Chile, Wednesday, June 24, 2015. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Chile's Mauricio Isla celebrates after scoring against Uruguay during a Copa America quarterfinal soccer match at the National Stadium in Santiago, Chile, Wednesday, June 24, 2015. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Ο Μαουρίσιο Ίσλα, που βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ήρθε σε συμφωνία με Φλαμένγκο για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ραφίνια που έρχεται στον Ολυμπιακό.

Στο πρόσωπο του Μαουρίσιο Ίσλα βρήκε η Φλάμενγκο τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ραφίνια. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, ο Χιλιανός μπακ έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τη βραζιλιάνικη ομάδα για συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο 32χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε τον περασμένο Ιούνιο και βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Την περσινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την τουρκική ομάδα, ενώ παράλληλα είναι 115 φορές διεθνής με τέσσερα τέρματα.

Photo Credits: AP Photo/Silvia Izquierdo

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ