ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιστορικός Απρίλιος για την Τότεναμ που μπαίνει στο γήπεδο της

Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring his side first goal during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Wembley Stadium in London, Tuesday, Jan. 8, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring his side first goal during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Wembley Stadium in London, Tuesday, Jan. 8, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Τότεναμ αναμένεται να δώσει τα πρώτα της ματς στο νέο της γήπεδο τις πρώτες ημέρες του Απριλίου. Σίγουροι οι Λονδρέζοι ότι τα προημιτελικά του Champions League θα τους βρουν σπίτι τους.

Τέλος καλό, όλα καλά για το νέο γήπεδο της Τότεναμ που τις πρώτες ημέρες του Απριλίου θ' ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και τους οπαδούς της.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι Λονδρέζοι θα παίξουν ή με την Μπράιτον ή με την Κρίσταλ Πάλας το παρθενικό ματς στις 3 ή το σαββατοκύριακο 6 -7 Απριλίου. Αυτό θα εξαρτηθεί από την Μπράιτον και το τι θα κάνει κόντρα στην Μίλγουολ στη μεταξύ τους σύγκρουση στα προημιτελικά του FA Cup.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι τα "σπιρούνια" θα δώσουν το ένα από τα δύο ματς των προημιτελικών του Champions League στο νέο γήπεδο. Αυτό αναμένεται να συμβεί στις 9 ή στις 10 Απριλίου. Εντός του Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν κάποια τελικά τεστ και στη συνέχεια η αρένα θα παραδοθεί στην Τότεναμ με καθυστέρηση οκτώ μηνών.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ