ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει στη Σάλκε ο Ιμπίσεβιτς

Berlin's Vedad Ibisevic celebrates his opening goal during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC and 1. FC Nuernberg in Berlin, Saturday, Aug. 25, 2018.  (Joerg Carstensen/dpa via AP)
Berlin's Vedad Ibisevic celebrates his opening goal during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC and 1. FC Nuernberg in Berlin, Saturday, Aug. 25, 2018. (Joerg Carstensen/dpa via AP) JOERG CARSTENSEN/DPA VIA AP

Ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς, που βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σάλκε με ετήσιο συμβόλαιο μόλις 100.000 ευρώ, σύμφωνα με το Kicker.

Στη Σάλκε αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Kicker", ο Βόσνιος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους "Βασιλικούς Μπλε" για συμβόλαιο που θα του αποφέρει μόλις 100.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε πως ο 36χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς ο ίδιος προτιμούσε να παραμείνει στην Bundesliga. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, έριξε τόσο χαμηλά το κασέ του.

Tην τελευταία τετραετία, ο έμπειρος φορ αγωνίστηκε στη Χέρτα με την οποία την εφετινή σεζόν είχε εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 27 αγώνες. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Παρί Σεν Ζερμέν, Ντιζόν, Άαχεν, Χόφενχαϊμ και Στουτγκάρδη.

Photo Credits: Joerg Carstensen/dpa via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ