ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει στην Γκαζιαντέπ ο Λοντίγκιν

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Γκαζισεχίρ Γκαζιαντέπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Ύστερα από έξι μήνες στον Ολυμπιακό, ο Γιούρι Λοντίγκιν αποτέλεσε παρελθόν, αφού δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, ενώ ανασταλτικός παράγοντας στην παραμονή του στους Πειραιώτες ήταν και το υψηλό συμβόλαιο σε συνδυασμό με την προσφορά του.

Ο Ρώσος τερματοφύλακας, που άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ξάνθης, βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας το τελευταίο διάστημα και όπως όλα δείχνουν η νέα σεζόν θα τον βρει στην Τουρκία, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Γκαζιαντέπ για συμβόλαιο δύο ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λοντίγκιν θα είναι συμπαίκτης του Αλίν Τόσκα, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΟΚ και πήρε πρόσφατα μεταγραφή στην τουρκική ομάδα. Η Γκαζιαντέπ ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος και έχει κάνει καλές κινήσεις, προσβλέποντας στην εύκολη παραμονή στη Super Lig.

Την περσινή σεζόν, ο 29χρονος γκολκίπερ πραγματοποίησε τρεις συμμετοχές με τους "ερυθρολεύκους", αφού έμεινε στην σκιά του Ζοζέ Σα, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε μόλις ένα αγώνα με τη Ζενίτ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ