ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλίνσμαν: "Τα πράγματα θα επιδεινωθούν τα επόμενα χρόνια"

In this Saturday, Dec. 21, 2019 photo Hertha's head coach Juergen Klinsmann shouts during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Moenchengladbach in Berlin, Germany. (AP Photo/Michael Sohn)
In this Saturday, Dec. 21, 2019 photo Hertha's head coach Juergen Klinsmann shouts during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Moenchengladbach in Berlin, Germany. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν μίλησε για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου μετά τον κορονοϊό τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι μας να μάθουμε να ζούμε με τον ιό.

Για πολλά θέματα μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιούργκεν Κλίνσμαν. Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου μένει μόνιμα.

Από εκεί του ζητήθηκε να σχολιάσει την πιθανή επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

"Πρέπει να βρούμε τη λύση για να ζήσουμε με τον ιό, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για όλους μας, μας δίνει συναισθήματα, έτσι ώστε νομίζω ότι είναι η σωστή απόφαση να ξεκινήσει η Serie A. Δεν θα είναι ωραίο να βλέπουμε τα παιχνίδια στην τηλεόραση χωρίς θεατές στο γήπεδο, αλλά είναι συμβιβασμός να δείχνεις στους ανθρώπους κάτι που τους ενδιαφέρει ούτως ή άλλως" είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανέπτυξε τις σκέψεις του για τις επιπτώσεις που θα έχει ο κορονοϊός στις ζωές μας: "Το μάθημα που έχουμε μάθει, και εξακολουθούμε να μαθαίνουμε, είναι ότι ο ιός θα έχει σημαντική επιρροή στην κοινωνία. Οι μισθοί θα μειωθούν, ζω στην Καλιφόρνια και τα αμερικανικά αθλήματα θα αλλάξουν επίσης. Κάθε κοινωνία θα πρέπει να προσαρμοστεί σε μια νέα κατάσταση, είμαστε σε μια παγκόσμια κρίση και τα πράγματα πιστεύω ότι θα επιδεινωθούν τα επόμενα χρόνια".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ