ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρασνοντάρ: Άφησε βαθμούς στο πρωτάθλημα πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Κρασνοντάρ: Άφησε βαθμούς στο πρωτάθλημα πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Λίγες ημέρες πριν την καθοριστική ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η Κρασνοντάρ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σότσι για την 9η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό του στο ιστορικό παιχνίδι που ακολουθεί για αυτόν με φόντο τους ομίλους του Champions League και δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Βόλου μένοντας στο άγονο 0-0, ωστόσο κάτι αντίστοιχο συνέβη και στη μεγάλη αντίπαλό του την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Κρασνοντάρ, μετά το 2-1 επί του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και τέσσερις ημέρες πριν από την ρεβάνς της Τούμπας, δοκιμάστηκε στην έδρα της Σότσι και απέτυχε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα του Μουράντ Μουσάεφ βρέθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με την πλάτη στον τοίχο, όταν ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα, έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τα πράγματα να γίνονται καλύτερα για την Κρασνοντάρ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 55' η Σότσι έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζάικα και η αντίπαλος του Δικεφάλου το εκμεταλλεύτηκε τάχιστα, με τον Σμολνίκοφ να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1) στο 59ο λεπτό.

Δεν κατάφερε ωστόσο να κάνει την ανατροπή και να πάρει το τρίποντο και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε στο "Fisht Olympic Stadium", αποτέλεσμα που άφησε την Κρασνοντάρ στην 6η θέση με 14 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Ζενίτ.

Η σύνθεση της Κρασνοντάρ στο ματς: Σαφόνοφ, Σμολνίκοφ, Μαρτινόβιτς, Κάιο, Πετρόφ (82' Κουτοβόι), Βιλένια (56΄ Ραμίρεζ), Όλσον (46' Γκαζίνσκι), Ούτκιν, Κλάεσον, Καμπελά, Μπέργκ (75' Σουλεϊμάνοφ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-0: Μπλόκο στη Μαγνησία για τον δικέφαλο που είχε το μυαλό στην Κρασνοντάρ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ