ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κράσνονταρ: Ισόπαλη με τη Λοκομοτίβ πριν από τον Ολυμπιακό

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κράσνονταρ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League. Ο Σουλεϊμάνοβ το γκολ.

Το ντέρμπι στη Ρωσία ανάμεσα σε Κράσνονταρ και Λοκομοτίβ Μόσχας έληξε ισόπαλο (1-1). Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League μετρά πλέον τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Κράσνονταρ κατέβηκε στο ντέρμπι με πέντε αλλαγές σε σχέση με το προ ημερών παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τη θέση του αριστερού μπακ Ραμίρες πήρε ο Στότσκι, αντί του Ναμλί δεξιός εξτρέμ έπαιξε ο Σουλεϊμάνοβ, στη μεσαία γραμμή αντί των Καμπελά (ρήξη χιαστού) - Καμπόλοβ οι Όλσον - Ούτκιν, ενώ στη γραμμή κρούσης αντί του Μπεργκ χρησιμοποιήθηκε ο Ιγνατίεβ.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας άνοιξε το σκορ στο 5' ύστερα από σουτ του Κριχόβιακ και την πολύ κακή εκτίμηση του Σαφόνοβ, ο οποίος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια. Εντέλει ο Σουλεϊμάνοβ ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ που πέτυχε στο 42'. Η Κράσνονταρ έχει 14 βαθμούς και είναι πρώτη, μαζί με τη Λοκομοτίβ και τη Ζενίτ.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στη Ρωσία θα γίνει την Τρίτη (27/8, 22.00). Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με 4-0 υπέρ των ερυθρόλευκων.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σαφόνοβ, Πετρόβ, Σπάιτς, Φιόλουσον, Στότσκι, Σουλεϊμάνοβ, Φιλένα (71' Καμπόλοβ), Όλσον, Ούτκιν (68' Ναμλί), Βάντερσον, Ιγνατίεβ (75' Μπεργκ).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ