ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξύλο σε... τολμηρό φίλο της Μπόκα έξω από το γήπεδο της Ρίβερ!

Ξύλο σε... τολμηρό φίλο της Μπόκα έξω από το γήπεδο της Ρίβερ!

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας φίλος της Μπόκα Τζούνιορς κάνει τζόκινγκ έξω από το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας; Η απάντηση καταγράφηκε στο VIDEO!

Η έχθρα και το μίσος μεταξύ των οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ είναι σε δυσθεώρητα ύψη και αυτό το αντιλήφθηκαν και οι πλέον αδαείς με το ποδόσφαιρο στο πλαίσιο της πρόσφατης σύγκρουσης των δύο ομάδων με φόντο το τρόπαιο του Copa Libertadores.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, κυκλοφορεί στα social media ένα video προς επίρρωση της παραπάνω άποψης, που δείχνει πως είναι αδύνατο σε έναν κοινό χώρο να συνυπάρξουν ειρηνικά και χωρίς έκτροπα φίλοι και των δύο ομάδων.

Συγκεκριμενα, στο video φαίνεται ένας οπαδός της Μπόκα να κάνει αμέριμνος τζόκινγκ έξω από το "Μονουμεντάλ", την έδρα της Ρίβερ Πλέιτ, με την κίνησή του αυτή να θεωρείται ως πρόκληση από έναν οπαδό των "εκατομμυριούχων" και να ακολουθεί σύρραξη.

Αυτή γενικεύτηκε, με αστυνομικούς να σπεύδουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για να τους χωρίσουν και μάλιστα να εξαναγκάζουν τον οπαδό της Μπόκα να βγάλει τη φανέλα του για να συνεχίσει ήρεμος - χωρίς άλλα επεισόδια- τη γυμναστική του!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ