ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαουτάρο Μαρτίνες και Παρέδες τσακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει πέναλτι!

Λαουτάρο Μαρτίνες και Παρέδες τσακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει πέναλτι!

Mία άβολη σκηνή για τον Λιονέλ Σκαλόνι έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Αργεντινή - Ισημερινός, αφού δύο από τους παίκτες του είχαν διαφωνία πάνω από την άσπρη βούλα για την εκτέλεση ενός πέναλτι (VIDEOS).

Η Αργεντινή άρχισε ιδανικά τη φιλική αναμέτρηση με τον Ισημερινό καθώς πριν συμπληρωθεί η πρώτη μισή ώρα αγώνα είχε προβάδισμα δύο τερμάτων (το 1-0 ο Αλάριο στο 20' και το 2-0 ο Εσπόζιτο με αυτογκόλ στο 27'), ωστόσο ακόμα και σε αυτό το ματς οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι κατάφεραν να φέρουν σε αμήχανη θέση τον προπονητή τους.

Ήταν το 32ο λεπτό όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ισημερινού, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον επιθετικό της Ίντερ να αρπάζει τη μπάλα για να αναλάβει την εκτέλεση αλλά να μένει τελικά με... άδεια χέρια.

Ο κλασικός εκτελεστής των πέναλτι για την αλμπισελέστε, Λεάντρο Παρέδες, δεν ήταν διατεθειμένος να τον αφήσει να αναλάβει το χτύπημα, με αποτέλεσμα να αρχίσει διάλογος μεταξύ των δύο πάνω από την άσπρη βούλα για το ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη.

Τελικά, επικράτησε ο νόμος του γηραιότερου στην εθνική ομάδα, με τον Παρέδες να βγαίνει νικητής στον καυγά του με τον Λαουτάρο Μαρτίνες και να παίρνει τη μπάλα για να εκτελέσει, την ώρα που ο φορ των νερατζούρι αποχωρούσε απογοητευμένος με τη συνοδεία του "πυροσβέστη" Ντε Πάουλ.

Το μόνο παρήγορο μετά από αυτή την όχι και τόσο κολακευτική σκηνή για την εθνική Αργεντινής ήταν πως ο Παρέδες ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 3-0, με τον Λαουτάρο να είναι ένας από τους πρώτους που πήγαν να του δώσουν συγχαρητήρια για το τέρμα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ