ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαβέτσι: Προανήγγειλε το αντίο του στα γήπεδα

Argentina's Gonzalo Higuain (9) celebrates his goal against the United States with Lionel Messi, left, and Ezequiel Lavezzi, center, during a Copa America Centenario soccer semifinal, Tuesday, June 21, 2016, in Houston. Argentina won 4-0. (AP Photo/Eric Gay)
Argentina's Gonzalo Higuain (9) celebrates his goal against the United States with Lionel Messi, left, and Ezequiel Lavezzi, center, during a Copa America Centenario soccer semifinal, Tuesday, June 21, 2016, in Houston. Argentina won 4-0. (AP Photo/Eric Gay) AP PHOTO/ERIC GAY

Έτοιμος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια είναι ο Εσεκιέλ Λαβέτσι, με τον 34χρονο Αργεντινό επιθετικό να το κάνει γνωστό μετά από τον τελευταίο αγώνα της Hebei Fortune.

Εστουντιάντες, Σαν Λορέντσο, Νάπολι, Παρί Σεν Ζερμέν και Hebei Fortune. Αυτοί είναι μέχρι στιγμής οι πέντε σταθμοί στην ποδοσφαιρική καριέρα του Εσεκιέλ Λαβέτσι από το 2003 που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς μέχρι σήμερα και όλα δείχνουν πως η κινεζική ομάδα θα είναι ο τελευταίος σταθμός του.

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο 34χρονος Αργεντινός στράικερ μετά την ήττα της με 3-1 από την Guangzhou Evergrande με 3-1, με τον σκόρερ του μοναδικού της τέρματος, Λαβέτσι, να δηλώνει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες:

"Αυτό το παιχνίδι θα το θυμάμαι για πάντα ως το τελευταίο κατά πάσα πιθανότητα στην καριέρα μου. Θέλω να απολαύσω τα παιδιά μου, την οικογένειά μου.

Νομίζω πως αυτή είναι η σωστή στιγμή για να πάρω αυτή την απόφαση. Κατά τη διάρκεια των χριστουγενιάτικων διακοπών θα το σκεφτώ λίγο παραπάνω αλλά είναι μία απόφαση που σχεδόν έχω πάρει.

Ας πούμε πως είναι σχεδόν σίγουρο κατά 100%", τόνισε ο Λαβέτσι, που το συμβόλαιό του με την Hebei Fortune λήγει στο τέλος του 2019.

Σημειώνεται πως ο Πότσο άφησε τον Φεβρουάριο του 2016 την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της κινεζικής ομάδας υπογράφοντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του απέφερε 10.000.000 λίρες ετησίως.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ