ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεονάρντο: "Έχει η Μπαρτσελόνα τα χρήματα να πάρει τον Νεϊμάρ;"

PSG's Neymar reacts after missing a scoring chance during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nice at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar reacts after missing a scoring chance during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nice at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο παραχώρησε συνέντευξη στην "Parisien" και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Νεϊμάρ, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της γαλλικής ομάδας.

Η υπόθεση της παραμονής ή όχι του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στον διεθνή Τύπο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν εμφανίστηκε τη Δευτέρα (08/07) στην πρώτη προπόνηση της γαλλικής ομάδας, η οποία κι ενημέρωσε πως ήταν αδικαιολογήτως απών.

Ο 27χρονος επιθετικός είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει να παραμείνει κάτοικος Παρισιού και κάνει τα πάντα προκειμένου να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η Παρί, όπως ξεκαθάρισε γι' ακόμα μία φορά ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο.

Ο συμπατριώτης του Νεϊμάρ παραχώρησε συνέντευξη στην " Parisien" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τη γαλλική ομάδα το τελευταίο διάστημα.

"Είναι ξεκάθαρο σε όλους. Στο ποδόσφαιρο, τη μία μέρα μπορείς να πεις ένα πράγμα και την επόμενη κάτι άλλο. Είναι απίστευτο, αλλά έτσι πάει. Η αλήθεια είναι πως συζητήσαμε με τον Νεϊμάρ, αλλά και με το περιβάλλον του, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Η θέση όλων είναι ξεκάθαρη. Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με εμάς γι' ακόμα τρία χρόνια και μέχρι να φτάσει στην ομάδα κάποια πρόταση δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα.

Ο Νεϊμάρ μπορεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν υπάρξει πρόταση που να μας ικανοποιεί όλους. Αλλά, μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να τον αγοράσει και σε ποια τιμή. Το σίγουρο είναι πως τέτοιες μεταγραφές δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη", σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει υπάρξει επαφή με την Μπαρτσελόνα, απάντησε:

"Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διερευνητικές επαφές. Λένε πως θέλουν να αγοράσουν, αλλά δεν είναι selling club. Το είπε ο πρόεδρός τους, αλλά δεν γνωρίζω αν η Μπαρτσελόνα είναι σε θέση να το κάνει".

Για την καθυστέρηση στην επιστροφή του: "Είχε κάποιες υποχρεώσεις με τον Οργανισμό του και τους χορηγούς του, αλλά υπάρχουν ημερομηνίες που δεν έχουν συμφωνηθεί με το σύλλογο. Οι διακοπές του ήταν μέχρι τις 8 Ιουλίου, αλλά δεν εμφανίστηκε".

Για το λόγο που ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από την Παρί: "Δεν συμβαίνει μόνο στην Παρί. Υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις και σε άλλα club. Το βλέπουμε παντού, στη Γιουνάιτεντ και σε άλλους συλλόγους, πως οι παίκτες θέλουν να φύγουν. Αλλά γιατί να το βλέπουμε ως ασέβεια; Γιατί πρέπει πάντα να ευθύνονται οι ομάδες; Από την στιγμή που ο Νεϊμάρ δεν επέστρεψε στις προπονήσεις, είναι δικό του λάθος. Θυμίζω πως υπάρχει ο εσωτερικός κανονισμός, επομένως θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση".

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί: Αδικαιολογήτως απών ο Νεϊμάρ
Στα χαρακώματα με Παρί ο πατέρας του Νεϊμάρ, διαψεύδει τους ισχυρισμούς
Ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει από την Παρί εδώ και μία εβδομάδα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ