ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mαραντόνα: Πρώτη νίκη με τεσσάρα στην έδρα της Γοδόι

Diego Maradona, head coach of the Gimnasia y Esgrima La Plata, gives a thumbs up prior to his team's local tournament soccer match against Racing Club at Juan Carmelo Zerillo stadium in La Plata, Argentina, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gustavo Garello)
Diego Maradona, head coach of the Gimnasia y Esgrima La Plata, gives a thumbs up prior to his team's local tournament soccer match against Racing Club at Juan Carmelo Zerillo stadium in La Plata, Argentina, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gustavo Garello) AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη όντας στην τεχνική ηγεσία της Χιμνάσια Λα Πλάτα, με την ομάδα του να επικρατεί 4-2 εκτός έδρας της Γοδόι Κρους (VIDEOS).

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο (2-1 εντός από την Ράσινγκ Κλουμπ, 2-1 εκτός έδρας από την Ταγιέρες και 2-0 εντός από την Ρίβερ Πλέιτ) ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Ντιέγκο Μαραντόνα να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Αυτή σημειώθηκε το Σάββατο (5/10) στο ντέρμπι των ουραγών μεταξύ της Γοδόι Κρους και της Χιμνάσια στην έδρα της πρώτης, με τους παίκτες του "Πίμπε Ντ'Όρο" να πραγματοποιούν σπουδαία εμφάνιση και να οδηγούν την ομάδα τους στη νίκη με 4-2 που ήταν και η πρώτη της σεζόν μετά από εννέα αγωνιστικές.



Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, που βρήκε την Χιμνάσια να χάνει προβάδισμα δύο γκολ αλλά να παίρνει το τρίποντο με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (83' Αγιάλα, 87' Γκαρσία), highlight του αγώνα ήταν φυσικά το τεράστιο πανό που υψώθηκε στην εξέδρα των φίλων της Γοδόι, και το οποίο αποθεώνε τον Πάπα, καθώς και τους Μαραντόνα και Μέσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Gustavo Garello

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ