Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", το ποδόσφαιρο αλλάζει μετά τον κορονοϊό και πλέον οι μεταγραφές των 100.000.000 ευρώ παύουν να υφίστανται λόγω της οικονομικής κατάστασης που θα διαμορφωθεί παγκοσμίως.

Η "λαίλαπα" του κορονοϊού αναμένεται να αφήσει τεράστια οικονομικά προβλήματα παγκοσμίως, πέρα από την υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όπως είναι λογικό, η αλλαγή των δεδομένων σε οικονομικό επίπεδο θα έχει αντίκτυπο και στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό.

ADVERTISING

Μάλιστα, ο σημερινός τίτλος της MARCA είναι "Τελειώνουν οι μεταγραφές των 100 εκατομμυρίων", με τον Κιλιάν Εμπαπέ, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ, να ντύνει το εξώφυλλο της ισπανικής εφημερίδας. Απόδειξη της τεράστιας αλλαγής που θα δούμε και στο ποδόσφαιρο όσον αφορά στα χρήματα που θα δαπανώνται για μεταγραφές παικτών.

Άλλωστε, ήδη υπάρχουν διεργασίες στα υψηλότερα κλιμάκια των UEFA και FIFA προκειμένου να αποφευχθεί το "κραχ" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η ποδοσφαιρική βιομηχανία έχει υποστεί τεράστιες οικονομικές απώλειες από την εξάπλωση του κορονοϊού και την αναστολή των αγώνων και η FIFA είναι έτοιμη να προσφέρει 2,5 δισ. ευρώ σε ένα "σχέδιο διάσωσής" της.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

ADVERTISING

Inline Image

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler