ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Marca: "Ο κορονοϊός βάζει τέλος στις μεταγραφές των 100 εκατ. ευρώ"

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", το ποδόσφαιρο αλλάζει μετά τον κορονοϊό και πλέον οι μεταγραφές των 100.000.000 ευρώ παύουν να υφίστανται λόγω της οικονομικής κατάστασης που θα διαμορφωθεί παγκοσμίως.

Η "λαίλαπα" του κορονοϊού αναμένεται να αφήσει τεράστια οικονομικά προβλήματα παγκοσμίως, πέρα από την υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όπως είναι λογικό, η αλλαγή των δεδομένων σε οικονομικό επίπεδο θα έχει αντίκτυπο και στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό.

Μάλιστα, ο σημερινός τίτλος της MARCA είναι πως "τελειώνουν οι μεταγραφές των 100 εκατομμυρίων", με τον Κιλιάν Εμπαπέ, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ, να ντύνει το εξώφυλλο της ισπανικής εφημερίδας. Απόδειξη της τεράστιας αλλαγής που θα δούμε και στο ποδόσφαιρο όσον αφορά στα χρήματα που θα δαπανώνται για μεταγραφές παικτών.

Άλλωστε, ήδη υπάρχουν διεργασίες στα υψηλότερα κλιμάκια των UEFA και FIFA προκειμένου να αποφευχθεί το "κραχ" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η ποδοσφαιρική βιομηχανία έχει υποστεί τεράστιες οικονομικές απώλειες από την εξάπλωση του κορονοϊού και την αναστολή των αγώνων και η FIFA είναι έτοιμη να προσφέρει 2,5 δισ. ευρώ σε ένα "σχέδιο διάσωσής" της.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Marca: "Ο κορονοϊός βάζει τέλος στις μεταγραφές των 100 εκατ. ευρώ"

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ