ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μάχη" Γιουβέντους - Ρεάλ για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

"Μάχη" Γιουβέντους - Ρεάλ για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς
AP PHOTO/RAED KRISHAN

Σύμφωνα με την "Tuttosport", η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσουν μάχη μέχρι εσχάτων για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από τη Λάτσιο.

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μέσους αυτή την στιγμή στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτησή του από τη Λάτσιο. Ωστόσο, οι δύο που φαίνεται να έχουν προβάδισμα και θα δώσουν μάχη μέχρι εσχάτων είναι η Γιουβέντους και η Ρεάλ.

Σύμφωνα με την " Tuttosport", o Σέρβος χαφ αποτελεί διακαή πόθο των "μερένγκες", ειδικά σε περίπτωση που ο Λούκα Μόντριτς αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα, φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν έως 155.000.000 ευρώ(!) για χάρη του, παρά το γεγονός πως ο πρόεδρος των "λατσιάλι", Κλάουντιο Λοτίτο έχει ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

Στον αντίποδα, η "Γιούβε", παρότι θεωρητικά είναι γεμάτη στη μεσαία γραμμή, μετά τη μεταγραφή του Εμρέ Τζαν, αλλά και την παραμονή του Μίραλεμ Πιάνιτς, θέλει να κάνει το "μπαμ" και με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, αφού οι διοικούντες την ομάδα πιστεύουν πως διαθέτει τα στοιχεία για να την ανεβάσει επίπεδο.

Το πρωτοσέλιδο:

"Μάχη" Γιουβέντους - Ρεάλ για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Photo Credits: AP Photo/Raed Krishan

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ