ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι, 3-2 την Μπάγερν

Manchester City midfielder Bernardo Silva (20) is congratulated by teammates after scoring a goal during the first half of an International Champions Cup tournament soccer match against FC Bayern, Saturday, July 28, 2018, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Manchester City midfielder Bernardo Silva (20) is congratulated by teammates after scoring a goal during the first half of an International Champions Cup tournament soccer match against FC Bayern, Saturday, July 28, 2018, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο 24', ωστόσο έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-2 σε φιλική αναμέτρηση. (VIDEO)

Σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν επιθετικός μονόλογος της Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν Μονάχου ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του Γκουαρντιόλα, ο Σαμπάνι άνοιξε το σκορ στο 15' με κεφαλιά.

Πριν προλάβει να συνέλθει η Μάντσεστερ Σίτι δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από τον Ρόμπεν στο 24'.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβασε στροφές και πριν προλάβει να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο μείωσε σε 2-1 με τέρμα του Μπερνάντο Σίλβα με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα συνέχισε να πιέζει και με τέρματα από τους Ενμέτσα στο 51' και του Μπερνάντο Σίλβα στο 70' έφτασε στην ανατροπή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ