ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέντες: "Ο Κριστιάνο είναι καλύτερος από τον Πελέ"

Portugal's Cristiano Ronaldo applauds during group B qualifying soccer match between Ukraine and Portugal at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Monday, Oct. 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Portugal's Cristiano Ronaldo applauds during group B qualifying soccer match between Ukraine and Portugal at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Monday, Oct. 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, υποστήριξε ότι Πορτογάλος είναι καλύτερος από τον Πελέ και θα καταφέρει να ξεπεράσει τον Βραζιλιάνο, δηλαδή να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε με πέναλτι για την Πορτογαλία κόντρα στην Ουκρανία στο Κίεβο και έφτασε τα 700 γκολ στη μεγαλειώδη του καριέρα, γιορτάζοντας με video τη μεγάλη επιτυχία του.

Ο ατζέντης του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες, υποστήριξε ότι ο CR7 είναι καλύτερος από τον Πελέ και θα καταφέρει να ξεπεράσει τον Βραζιλιάνο, δηλαδή να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ.

"Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα και τα ρεκόρ που καταρρίπτει ο Κριστιάνο τον αναδεικνύουν ως τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Δείτε τι έχει πετύχει σε Αγγλία, Ισπανία, τώρα στην Ιταλία, αλλά και την εθνική Πορτογαλίας. Έφθασε τα 700 γκολ και δεν έχω αμφιβολία ότι θα ξεπεράσει τον Πελέ. Είναι καλύτερος από τον Πελέ", υποστήριξε ο Ζόρζε Μέντες για τον Πελέ, ο οποίος σύμφωνα με το RSSSF 767 γκολ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ