Πεπεισμένη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει στερηθεί τίτλους σε ατομικό επίπεδο λόγω μαφίας που ελέγχει καταστάσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, εμφανίστηκε η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο.

Η λογική υπαγόρευε πως η συμπλήρωση 106 ετών από την ίδρυση της Ουνιάο Μαδέιρα (1 Νοεμβρίου 1913) δεν θα ήταν ένα γεγονός που θα απασχολούσε μεγάλο κομμάτι των πορτογαλικών ΜΜΕ. Και όμως, με αυτό το δρώμενο δεν ασχολήθηκαν μόνο οι Πορτογάλοι αλλά δημοσιογράφοι από πολλές ακόμα χώρες, καθώς έκανε αισθητή την παρουσία της η Ντολόρες Αβέιρο.

ADVERTISING

Αναφερόμαστε φυσικά στη μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο που εκπροσώπησε την οικογένεια από τη στιγμή που όλοι τους κατάγονται απο την Μαδέιρα, και η οποία διατράνωσε την πίστη της πως ο CR7 είναι σε θέση να κατακτησει τη Χρυσή Μπάλα για έκτη φορά στην καριέρα του.

Επεσήμανε δε πως αν δεν υπήρχαν ποδοσφαιρικά κυκλώματα, ο γιος της και νυν επιθετικός της Γιουβέντους θα είχε κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους σε ατομικό επίπεδο.

Inline Image

ADVERTISING

"Υπάρχει μία μαφία. Είναι η κατάλληλη λέξη για να την ορίσω. Ναι, υπάρχει μία ποδοσφαιρική μαφία. Εάν δείτε όλα αυτά που συνέβησαν, θα συνειδητοποιήσετε πως έγιναν εξαιτίας της μαφίας", δήλωσε η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην "SIC Noticias", και πρόσθεσε με νόημα:

"Εάν ήταν Άγγλος ή Ισπανός, δεν θα του έκαναν αυτά που του έκαναν, όμως είναι Πορτογάλος από την Μαδέιρα. Για αυτό συμβαίνουν αυτά".

Την ίδια ώρα πάντως και παρά τα παράπονα που έχει για τις ποδοσφαιρικές αρχές και τα κριτήριά τους στην ανάδειξη των κορυφαίων, δεν έκρυψε την αισιοδοξία της πως θα καταφέρει ο 34χρονος σούπερ να μεγαλώσει την τροπαιοθήκη του όσον αφορά στη συγκομιδή Χρυσών Μπαλών:

"Δεν ξέρω αν θα πάρει το φετινό βραβείο της Χρυσής Μπάλας, αλλά έχω πίστη. Πιστεύω ότι το αξίζει αν αναλύσουμε αυτά που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέβες για Ροναλντο: "Πήγαινα στο γήπεδο στις 6.30 το πρωί και ήταν εκεί"