ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Ζήτησε μεταγραφή ο Σούσο, στο "παιχνίδι" Ρόμα και Σεβίλλη

AC Milan's Suso controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Suso controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο Σούσο ζήτησε μεταγραφή από τη Μίλάν, με τις Ρόμα και Σεβίλλη να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Να αποχωρήσει από τη Μίλαν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θέλει ο Σούσο, όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα των "Calciomercato.com" και "Gazzetta dello Sport", ο Ισπανός εξτρέμ είχε συνάντηση με τους διοικούντες την ιταλική ομάδα, όπου τους εξέφρασε τη θέληση να πάρει μεταγραφή.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι βασικός την εφετινή σεζόν, μετρώντας ένα γκολ και δύο ασίστ σε 17 αγώνες σε πρωτάθλημα και Coppa Italia. Ωστόσο, δεν είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που τον διαχειρίζεται ο Στέφανο Πιόλι και γι' αυτό το λόγο θέλει να φύγει από την ομάδα. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η Μίλαν, η οποία ζητάει τουλάχιστον 25.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Έντονο ενδιαφέρον για τον Σούσο έχουν δείξει τόσο η Ρόμα όσο και η Σεβίλλη, αλλά θεωρείται δύσκολο -ειδικά τον Ιανουάριο- να προσφέρουν τα χρήματα που ζητούν οι "ροσονέρι". Γι' αυτό το λόγο, οι Ρωμαίοι είναι έτοιμοι να προτείνουν τον Τζενγκίζ Ουντέρ ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Ισπανού μέσου.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ