ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο για Σίτι: "Θα πάρει η δεύτερη ομάδα το πρωτάθλημα του 2018;"

Manchester City's manager Pep Guardiola, left, and Manchester United's manager Jose Mourinho smile ahead of the English League Cup soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford stadium in Manchester, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's manager Pep Guardiola, left, and Manchester United's manager Jose Mourinho smile ahead of the English League Cup soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford stadium in Manchester, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP

O Ζοζέ Μουρίνιο σχολίασε τη συζήτηση που γίνεται για τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει η Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια και αναρωτήθηκε -με χιουμοριστική διάθεση- αν η δεύτερη ομάδα του 2018 θα πάρει το τρόπαιο.

Η απόφαση της UEFA να επιβάλλει διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στη Μάντσεστερ Σίτι για παραβίαση του FFP αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα, εντός της Αγγλίας, υπάρχουν πολλές "μουρμούρες" σχετικά με τα πρωταθλήματα που κατέκτησε η Σίτι και συγκεκριμένα εκείνα του 2012 και του 2014, αφού του 2018 και του 2019 δεν έχουν μπει ακόμα στη συζήτηση.

Παρ' όλα αυτά, ο Ζοζέ Μουρίνιο ερωτήθηκε μετά τον αγώνα της Τότεναμ με την Άστον Βίλα, αν παρακολουθεί τις εξελίξεις, καθώς το 2018 η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, με τον "Special One" στον πάγκο, είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση και απάντησε με χιουμοριστική διάθεση, αφήνοντας, βέβαια, και τα "καρφιά" του.

"Δεν έχω καθίσει ούτε στιγμή να το αναλύσω. Η UEFA και η FIFA θα πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση. Αν μπω σε αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει να ρωτήσω αν η ομάδα που τερμάτισε δεύτερη το 2018 θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό θα έχει ενδιαφέρον (σ.σ. γέλια) . Ωστόσο, πέρα από την πλάκα, παραμένω ήρεμος. Δεν σκέφτομαι την 4η ή την 5η θέση. Σκέφτομαι μόνο πώς θα βελτιωθεί η ομάδα και πώς θα πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται προκειμένου να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα στη βαθμολογία. Στο τέλος της σεζόν, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν έχει νόημα αυτή την στιγμή αν ο πέμπτος θα βγει Champions League", ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάντσεστερ Σίτι: Δύο χρόνια αποκλεισμός από την Ευρώπη λόγω FFP
Μάντσεστερ Σίτι: Έρχεται και αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα
Μάντσεστερ Σίτι: Ξεπερνάει τα 250 εκατομμύρια η ζημιά από την τιμωρία
Τα δύο χρόνια εκτός Ευρώπης δεν είναι αρκετά για να τιμωρηθούν Σίτι και Παρί
Μάντσεστερ Σίτι: Ραντεβού διοίκησης - παικτών μετά την τιμωρία από την UEFA
Μάντσεστερ Σίτι: Απειλείται και το πρωτάθλημα του 2014
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ