ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: "Η Bundesliga είναι ενδιαφέρουσα"

Manchester United's coach Jose Mourinho sets the extra time during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday Dec. 5, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's coach Jose Mourinho sets the extra time during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday Dec. 5, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο με δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό "Sport Bild" μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι άνεργος από τον Δεκέμβριο του 2018, όταν απολύθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκ τότε το όνομα του έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς βέβαια να υπάρξει τελικά κάποια εξέλιξη, αφού ανέλαβε ο Ζιντάν.

Η τελευταία είδηση για τον Πορτογάλο προπονητή ήρθε από την Ιταλία. Σύμφωνα με τα Μέσα, υπάρχει ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό " Sport Bild" μίλησε για την πιθανότητα να αναλάβει κάποια ομάδα της Bundesliga: " Η Bundesliga είναι ένα ενδιαφέρον και αναπτυσσόμενο πρωτάθλημα. Προσφέρει τον κατάλληλο ανταγωνισμό για εμένα. Ακόμη και οι ομάδες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, βελτιώνονται συνεχώς και δημιουργούν ωραίο ανταγωνισμό".

Ο "Special One" συμπλήρωσε: "Έχει γεμάτα στάδια, τρομερή οργάνωση, καλές τακτικές προσεγγίσεις από πολλές ομάδες, είναι πολύ ενδιαφέρον".

Εάν, πάντως, το καλοκαίρι βρει τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Γερμανία, εκείνη θα γίνει η πέμπτη χώρα στην οποία αναλαμβάνει κάποια ομάδα, καθώς έχει περάσει από Πορτογαλία, Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαλβέρδε: "Η Μάντσεστερ μπορεί να μας κάνει να υποφέρουμε"
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα: Με αντίπαλο τον Μέσι
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ