ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν - Σεβίλλη: Η μεγάλη απόκρουση του Νόιερ στο 87'

Μπάγερν - Σεβίλλη: Η μεγάλη απόκρουση του Νόιερ στο 87'

Ο Μάνουελ Νόιερ με μεγάλη απόκρουση σε τετ α τετ με τον Γιουσέφ Εν Νεσίρι στο 87ο λεπτό στέρησε από τη Σεβίλλη το δεύτερο γκολ και κράτησε ζωντανή την Μπάγερν, η οποία πανηγύρισε στην παράταση τη νίκη (2-1) και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Μετά το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Champions League, η Μπάγερν κατέκτησε και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, δεύτερο στην ιστορία της καθώς νίκησε 2-1 στην παράταση - η κανονική διάρκεια 1-1 - τη Σεβίλλη με το γκολ του Μαρτίνεθ να χαρίζει το τρόπαιο.

Οι Ανδαλουσιάνοι άνοιξαν το σκορ με το no look πέναλτι του Λούκας Οκάμπος, αλλά οι Βαυαροί ισοφάρισαν με τον Λέον Γκορέτσκα. Το ματς πήγε στην παράταση - όπου ο Χάβι Μαρτίνεθ πέτυχε το νικητήριο γκολ για τη γερμανική ομάδα - αλλά για να πάει εκεί χρειάστηκε η μεγάλη απόκρουση του Μάνουελ Νόιερ.

Στο 87ο λεπτό ο Γιουσέφ Εν Νεσίρι βγήκε τετ-α-τετ με τον Γερμανό, ο οποίος όμως τον νίκησε. Δείτε τη φάση που στέρησε από την ισπανική ομάδα το δεύτερο γκολ και κράτησε ζωντανή την Μπάγερν, η οποία πανηγύρισε στην παράταση τη νίκη και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ