ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Η συνεργασία των Μέσι - Άλβες που ενοχλούσε τον Γκουαρδιόλα

Barcelona's Lionel Messi, left, celebrates with Dani Alves after scoring his sides third goal during the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, left, celebrates with Dani Alves after scoring his sides third goal during the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ντάνι Άλβες αναφέρθηκε στην περίοδο που έπαιξε στην Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτοντας τι ενοχλούσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνεργασία του Βραζιλιάνου με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και πώς τον έπεισε να αλλάξει γνώμη.

Καλεσμένος σε εκπομπή της βραζιλιάνικης τηλεόρασης ήταν ο Ντάνι Άλβες μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα από τη Βραζιλία. Ο αρχηγός της Σελεσάο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και πιο συγκεκριμένα όταν είχε προπονητή τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο 36χρονος μπακ, ο οποίος περνάει μία δεύτερη νιότη, αποκάλυψε πως ο Καταλανός τεχνικός εμφανιζόταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συνεργασία του ίδιου με τον Λιονέλ Μέσι, αφού θεωρούσε πως η ανάπτυξη από τα άκρα δεν βοηθάει στην αγωνιστική πρόοδο μίας ομάδας. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος βρήκε τον τρόπο να τον πείσει πως η συνεργασία με τον Αργεντινό σούπερ σταρ ήταν ωφέλιμη για το παιχνίδι της "Μπάρτσα".

"Ο Πεπ σιχαίνεται τις πάσες μεταξύ των μπακ και των ακραίων επιθετικών επειδή δεν προσφέρουν πρόοδο και ανάπτυξη στο παιχνίδι μίας ομάδας, αλλά εγώ κι ο Μέσι συνηθίζαμε να το κάνουμε αρκετά, με αποτέλεσμα να ενοχλείται. Όμως, του είπα πως αν ο Μέσι δεν ακουμπήσει την μπάλα για δύο λεπτά χάνει την επαφή με το παιχνίδι και εμείς τον χρειαζόμαστε μέσα στο ματς για να το κερδίσουμε. Συμφώνησε".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόπα Αμέρικα: O Ντάνι Άλβες είναι το ποδόσφαιρο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ