ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ξεφορτώθηκε τον Μάλκομ και πήρε τα λεφτά της πίσω

Barcelona forward Malcom celebrates scoring his side's first goal during the Copa del Rey semifinal first leg soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday Feb. 6, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona forward Malcom celebrates scoring his side's first goal during the Copa del Rey semifinal first leg soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday Feb. 6, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Φόρεσε τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ο Μάλκομ, μόλις ένα χρόνο μετά την απόφασή του να μην πάει στη Ρόμα, αλλά στη Μπαρτσελόνα. Στην Καταλονία ο Βραζιλιάνος δεν έπεισε τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επέστρεψε στις μεγάλες μεταγραφές, αποκτώντας τον Μάλκομ από την Μπαρτσελόνα αντί 40 εκατ. ευρώ συν 5 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους. Ο Βραζιλιάνος, πέρυσι είχε αποφασίσει ν' απορρίψει την Ρόμα για την Μπάρτσα, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε εν τέλει δεν τον καλωσόρισε στη... Γη της Επαγγελίας.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν πίστεψε στον ποδοσφαιριστή και δεν τον έκανε τριάδα με Μέσι - Σουάρες. Με 24 συμμετοχές σε όλη τη σεζόν ο Μάλκομ πουλήθηκε και χωρίς να ζημιώσει τους "μπλαουγκράνα", αφού ουσιαστικά οι Ρώσοι τους έδωσαν τα λεφτά τους πίσω.

Επίσης, σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα, οι όροι της συμφωνίας με την ομάδα της Άγιας Πετρούπολης ήταν άκρως δελεαστικοί για τον ποδοσφαιριστή, καθόσον για κάθε ένα χρόνο από τα πέντε που υπέγραψε θα βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό ν' αυξάνεται κατά 6 εκατ. ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ