ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Οι 16 άκαρπες επαφές για να κλείσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League semifinal soccer match between Inter Milan and Shakhtar Donetsk at Dusseldorf Arena, in Duesseldorf, Germany, Monday, Aug. 17, 2020. (Sascha Steinbach, Pool Photo via AP)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League semifinal soccer match between Inter Milan and Shakhtar Donetsk at Dusseldorf Arena, in Duesseldorf, Germany, Monday, Aug. 17, 2020. (Sascha Steinbach, Pool Photo via AP) SASCHA STEINBACH, POOL PHOTO VIA AP

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είχαν τηλεδιάσκεψη τουλάχιστον 15 φορές με τους εκπροσώπους του Λαουτάρο Μαρτίνες και με την Ίντερ χωρίς αποτέλεσμα, ενώ άκαρπη ήταν και η εκ του σύνεγγυς επαφή με τους ανθρώπους του Αργεντινού.

Δίχως αμφιβολία το όνομα του Λαουτάρο Μαρτίνες έχει παίξει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες τόσο για την Μπαρτσελόνα όσο και για την Ρεάλ Μαδρίτης. Δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" πάει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω φαίρνοντας στη δημοσιότητα λεπτομέρειές της.

Σύμφωνα με αυτό οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν κάνει τουλάχιστον 15 τηλεδιασκέψεις είτε με τους εκπροσώπους του παίκτη είτε με την Ίντερ.

Καμία από αυτές δεν είχε αποτέλεσμα. Παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών δεν υπάρχει συμφωνία ούτε με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού αφού υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έχουν συμφωνηθεί.

Μία από αυτές είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Οι Καταλανοί ζητούν από τον παίκτη να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο ο οποίος θα ενεργοποιηθεί αυτόματα εάν ο Λαουτάρο Μαρτίνες πιάσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών τον πέμπτο χρόνο του συμβολαίου του.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του παίκτη φέρονται να πίεσαν τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ώστε να φτάσουν σε μία συμφωνία στην μοναδική συνάντηση που είχαν από κοντά πριν από μερικές ημέρες για να πιέσουν την Ίντερ για να δώσει τον Μαρτίνες να φύγει, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Την όλη κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί η ιταλική ομάδα η οποία έχει βάλει στο τραπέζι νέο συμβόλαιο για τον παίκτη με διπλασιασμό των αποδοχών του. Το ισχύον συμβόλαιο του Αργεντινού διεθνή εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Στόχος της Ίντερ είναι να τον δέσει μαζί της για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα, αυξάνοντας παράλληλα την ρήτρα αποδέσμευσής του. Για να το πετύχουν βέβαια αυτό πρέπει να του προσφέρουν μεγαλύτερες ετήσιες απολαβές. Έτσι, από τα έξι εκατομμύρια που παίρνει τώρα του προσφέρουν 12 εκατομμύρια ευρώ!

Φέτος ο Λαουτάρο Μαρτίνες πέτυχε 21 γκολ σε 49 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας φονικό δίδυμο με τον Ρομέλου Λουκάκου για τις αντίπαλες άμυνες. Οι "νερατζούρι" τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2018 από την Ρασίνγκ Κλουμπ, αντί 25.000.000 ευρώ.

Photo Credits: Sascha Steinbach, Pool Photo via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ