ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Αμφίβολος ο Αζάρ για το Clasico

Real Madrid's Eden Hazard reacts after been injured during a Champions League soccer match Group A between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Eden Hazard reacts after been injured during a Champions League soccer match Group A between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

O Εντέν Αζάρ αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι αμφίβολος για το Clasico της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου στις 18 Δεκεμβρίου.

Δύο εβδομάδες απομένουν για το σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ στο Καμπ Νόου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, στο στρατόπεδο των "μερένγκες" έχει σημάνει συναγερμός, καθώς ο Εντέν Αζάρ παραμένει αμφίβολος για το Clasico εξαιτίας προβλήματος στον δεξιό αστράγαλο.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αποκόμισε τον τραυματισμό στον αγώνα της Ρεάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έχασε το ματς με την Αλαβές, ενώ δίνει πλέον μάχη με το χρόνο για να είναι έτοιμος στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αφού o αστράγαλός του παραμένει πρησμένος, ενώ στο δείπνο που παρέθεσε η ομάδα το βράδυ της Τετάρτης (04/12) πήγε ως συνοδηγός του Τιμπό Κουρτουά. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως κι ο ίδιος δεν νιώθει ακόμη έτοιμος να μπει έστω και σε συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης.

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ