ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπενφίκα: Στο παιχνίδι για Σάμαρη και η Χετάφε

SL Benfica midfielder Andreas Samaris (7) moves the ball past New York Red Bulls midfielder Sal Zizzo (15) during the first half of a soccer match in the International Champions Cup in Harrison N.J., Sunday, July 26, 2015. The Red Bulls defeated Benfica 2-1. (AP Photo/Rich Schultz)
SL Benfica midfielder Andreas Samaris (7) moves the ball past New York Red Bulls midfielder Sal Zizzo (15) during the first half of a soccer match in the International Champions Cup in Harrison N.J., Sunday, July 26, 2015. The Red Bulls defeated Benfica 2-1. (AP Photo/Rich Schultz) AP

Ο μέσος της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης, φαίνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Χετάφε, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "AS".

Η κατάσταση γύρω από το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Ο 23χρονος Έλληνας διεθνής, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", ζητάει 1.500.000 ευρώ από την Μπενφίκα, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "αετούς". Οι Πορτογάλοι δεν ικανοποιούν το αίτημά του, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Από την άλλη, τούρκικα δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Σάμαρης βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το όνομα της Χετάφε.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα " AS", η ομάδα της Μαδρίτης θέλει να ενισχύσει την μεσαία της γραμμή, αφού χάνει τον Μαξίμοβιτς που επιστρέφει στην Βαλένθια, τον Φλαμινί, του οποίου λήγει το συμβόλαιο, όπως και τον Κριστοφόρο που αγωνίζεται δανεικός από την Φιορεντίνα. 'Ετσι, κοιτάζει τη λύση του Ανδρέα Σάμαρη.

Η Χετάφε έχει σοβαρές πιθανότητες να προκριθεί στο Champions League, αφού τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, θα δώσει μάχη για την 4η θέση με την Σεβίλλη, με την οποία είναι ισόβαθμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σάμαρης: Δεν τα βρίσκει με Μπενφίκα γι' ανανέωση
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ