ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: "Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Κρασνοντάρ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν χάνει την ελπίδα του για ανατροπή.

Το ντέρμπι στη Ρωσία ανάμεσα σε Κράσνονταρ και Λοκομοτίβ Μόσχας έληξε ισόπαλο (1-1). Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League μετρά πλέον τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Κράσνονταρ κατέβηκε στο ντέρμπι με πέντε αλλαγές σε σχέση με το προ ημερών παιχνίδι στο Φάληρο . Τη θέση του αριστερού μπακ Ραμίρες πήρε ο Στότσκι, αντί του Ναμλί δεξιός εξτρέμ έπαιξε ο Σουλεϊμάνοβ, στη μεσαία γραμμή αντί των Καμπελά (ρήξη χιαστού) - Καμπόλοβ οι Όλσον - Ούτκιν, ενώ στη γραμμή κρούσης αντί του Μπεργκ χρησιμοποιήθηκε ο Ιγνατίεβ.

Ο Σουηδός ρωτήθηκε για τη ρεβάνς με τους "ερυθρόλευκους", που επικράτησαν με 4-0 στο πρώτο ματς στον Πειραιά. Ο Μπεργκ παραδέχθηκε ότι δεν θα είναι εύκολη αποστολή για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

"Αυτό το παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν μία διακοπή ενός σερί καλών αγώνων για μας. Το 4-0 είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, θα είναι πολύ δύσκολο να το ανατρέψαμε, στριμώξαμε τους εαυτούς μας στη γωνία, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά.

Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε καλά από το πρώτο λεπτό στη ρεβάνς, πιστεύω στην ομάδα και σε ένα καλό αποτέλεσμα, απέναντι στη Λοκομοτίβ δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μία δυνατή ομάδα", είπε ο άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού.

Για το ματς με τη Λοκομοτίβ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως "μάλλον αξίζαμε να νικήσουμε. Στον κόσμο αρέσει η κριτική και έχει πάντα τη δική του γνώμη, αν δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα μπορεί να κάνει αρνητικά σχόλια" και πρόσθεσε ακόμα ότι "η ομάδα μας σταδιακά βρίσκει ρυθμό και γίνεται δυνατότερη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ