ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόκα Τζούνιορς: Στον αέρα το μέλλον του Ντε Ρόσι

Boca Juniors' Daniele De Rossi, right, celebrates his goal against Almagro with teammate Ramon Abila during the "Copa Argentina" local tournament in La Plata, Argentina, Tuesday, Aug. 13, 2019. (AP Photo/Ignacio Amiconi)
Boca Juniors' Daniele De Rossi, right, celebrates his goal against Almagro with teammate Ramon Abila during the "Copa Argentina" local tournament in La Plata, Argentina, Tuesday, Aug. 13, 2019. (AP Photo/Ignacio Amiconi) AP PHOTO/IGNACIO AMICONI

Η αλλαγή στην προεδρία της Μπόκα αλλάζει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και κάνει τους ανθρώπους της να εξετάζουν το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάρτιο του 2020 με την Μπόκα Τζούνιορς και όλοι θυμούνται πως η απόκτησή του πανηγυρίστηκε δεόντως από την ομάδα του Μπουένος Άιρες, όμως τα τελευταία σενάρια φέρνουν αρκετά σύννεφα πάνω από τον Ιταλό μέσο όσον αφορά στην παραμονή του στους χενέιζες.

Αιτία οι διοικητικές ανακατατάξεις στο σύλλογο, με τον πρόεδρο Ανχελίτσι και τον Μπουρντίσο να είναι παρελθόν και τον νέο πρόεδρο Ζόρζε Αμεάλ μαζί με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε να θέλουν να φέρουν σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ.

Αυτό είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου τον Ντε Ρόσι που έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς μυικούς τραυματισμούς και οι οποίοι τον έχουν αναγκάσει να παίξει μόνο σε επτά ματς, με τον Αμεάλ να εκφράζει μάλιστα τους προβληματισμούς του δημοσίως:

Boca Juniors' Daniele De Rossi, center, speaks to teammate Carlos Izquierdoz, right, during an Argentine first division soccer game against River Plate in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 1, 2019. The game ended in a 0-0 tie. (AP Photo/Daniel Jayo)
Boca Juniors' Daniele De Rossi, center, speaks to teammate Carlos Izquierdoz, right, during an Argentine first division soccer game against River Plate in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 1, 2019. The game ended in a 0-0 tie. (AP Photo/Daniel Jayo) AP PHOTO/DANIEL JAYO

"Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Ντε Ρόσι, εάν θα παραμείνει, εάν θα συνεχίσει να παίζει. Θα πρέπει να δούμε πάρα πλλά πράγματα.

Κάποιος τον έφερε σε αυτόν το σύλλογο και τώρα δεν ξέρουμε αν αισθάνεται καλά μαζί μας. Θα ξαναδούμε το συμβόλαιό του", είπε χαρακτηριστικά, με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή να αναφέρουν πως το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου, όταν ο Ντε Ρόσι θα επιστρέψει στην Αργεντινή μετά το τέλος των διακοπών του στην Ιταλία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ