ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Αποθέωση για τον Μανωλά στο ξενοδοχείο από τους οπαδούς

Νάπολι: Αποθέωση για τον Μανωλά στο ξενοδοχείο από τους οπαδούς

O Κώστας Μανωλάς γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Νάπολι, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας. (VIDEOS)

Στο Προπονητικό Κέντρο όπου προετοιμάζεται η Νάπολι βρίσκεται από το Σάββατο (13/07) ο Κώστας Μανωλάς. Ο 28χρονος στόπερ πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους "παρτενοπέι", υπογράφοντας συμβόλαιο πέντε ετών αντί περίπου 4.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο διεθνής αμυντικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον προπονητή της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι όσο και με τον πρόεδρο των "παρτενοπέι", Αουρέλιο ντε Λαουρέντις. Μάλιστα, το βράδυ γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του έξω από το ξενοδοχείο.

Ο Μανωλάς βγήκε στο μπαλκόνι και χαιρέτησε τους φίλους της Νάπολι, ενώ αποδέκτης αποθεωτικών συνθημάτων έγινε κι ο αρχηγός της ομάδας, Λορέντσο Ινσίνιε.

"Έφτασε για μένα η στιγμή να δοκιμάσω να κατακτήσω κάτι σημαντικό και έρχομαι σε μία ομάδα που την απαρτίζουν πάρα πολλοί πρωταθλητές, που έχουν τους ίδιους στόχους με εμένα", ήταν το σχόλιο του Μανωλά κατά την άφιξή του στο Ντιμάρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Η Νάπολι ανακοίνωσε τον Μανωλά
Κώστας Μανωλάς: Πρώτη φορά με την εμφάνιση της Νάπολι
Νάπολι: Αρχηγικό καλωσόρισμα σε Μανωλά από τον Ινσίνιε
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ