ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Η έλευση του Όσιμεν ανοίγει το δρόμο αποχώρησης στον Κουλιμπαλί

Napoli's Kalidou Koulibaly grimaces during a Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Napoli's Kalidou Koulibaly grimaces during a Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το υψηλό κόστος αγοράς του Βίκτορ Όσιμεν από τη Λιλ με τη μεταγραφή να φτάνει στα 70 εκατομμύρια ευρώ αναγκάζει την Νάπολι να θέσει προς πώληση τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Η Νάπολι παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα στην Ιταλία δεν έχει τελειώσει ακόμα είναι από τις ομάδες που κινείται ήδη στο μεταγραφικό παζάρι. Οι πληροφορίες μάλιστα τη θελουν να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βίκτορ Όσιμεν της Λιλ, έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Εάν ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο deal για τη Ναπολι τότε ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Καλιντού Κουλιμπαλί, με προορισμό την Αγγλία. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό των μπλέ ενδιαφέρονται οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ως προς τον αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί, οι Ναπολιτάνοι δεν έχουν κατασταλάξει μέχρι στιγμής σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς ο Τζέναρο Γκατούζο εξετάζει τις επιλογές που υπάρχουν στο τραπέζι, ενώ θα περιμένει τις εξελίξεις με τον 29χρονο Σενεγαλέζο στόπερ πριν προχωρήσει στην απόκτηση του αντικαταστάτη του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ