Ο Ντρις Μέρτενς της Νάπολι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στην Ιταλία επιμένουν πως τον θέλουν τρεις ομάδες. Για τον 32χρονο Βέλγο ενδιαφέρονται οι: Άρσεναλ, Γιουβέντους και Ρόμα.

Τρεις ομάδες φέρονται έτοιμες να κοντραριστούν για χάρη του Ντρις Μέρτενς της Νάπολι. Ο έμπειρος winger μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι Ναπολιτάνοι σκοπεύουν ν' ακούσουν προτάσεις για την άμεση παραχώρησή του ώστε να έχουν κάποιο κέρδος από τη φυγή του.

ADVERTISING

Δημοσιεύματα στην Αγγλία και στην Ιταλία αναφέρουν ότι στο κυνήγι του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή βρίσκονται η Άρσεναλ και η Ρόμα, ενώ διακριτικά παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Γιουβέντους. Τα ρεπορτάζ σημειώνουν ότι τόσο οι Λονδρέζοι όσο και η "Μεγάλη Κυρία" σκοπεύουν να προσφέρουν στην Νάπολι 10 εκατ. ευρώ.

ADVERTISING

Από την άλλη οι Ρωμαίοι φέρονται να δίνουν στον παίκτη τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, αλλά με προοπτική για το καλοκαίρι και όχι άμεσα που επιθυμεί η τωρινή του ομάδα. Ο 32χρονος κάνει φέτος καλή σεζόν με 22 συμμετοχές, εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ.