ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ήττα για Μαραντόνα στον πάγκο της Χιμνάσια

Diego Maradona, head coach of the Gimnasia y Esgrima La Plata soccer team, laments a missed opportunity to score during a local tournament match against Racing Club at Juan Carmelo Zerillo stadium in La Plata, Argentina, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gustavo Garello)
Diego Maradona, head coach of the Gimnasia y Esgrima La Plata soccer team, laments a missed opportunity to score during a local tournament match against Racing Club at Juan Carmelo Zerillo stadium in La Plata, Argentina, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gustavo Garello) AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Η πρόσληψη του Ντιέγκο Μαραντόνα δεν έχει φέρει την πολυπόθητη αγωνιστική ανάσταση για την Χιμνάσια Λα Πλάτα, που έχασε και στο δεύτερο ματς του "Πίμπε Ντ'Όρο" στον πάγκο της (VIDEOS).

Δεύτερο ματς του Ντιέγκο Μαραντόνα στον πάγκο της Χιμνάσια Λα Πλάτα και ίδια πικρή γεύση στο φινάλε, καθώς μετά την ήττα με 2-1 εντός έδρας από την Ράσινγκ Κλουμπ στο ντεμπούτο του, ακολούθησε η ήττα με ίδιο ακριβώς σκορ στην έδρα της Ταγέρες.

Η ομάδα του Μαραντόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 11' από το γκολ του Μενέντες, βρήκε την ισοφάριση στο 48' με κεφαλιά του Γκουανίνι μετά από εκτέλεση του κόρνερ, για να πέσει τελικά στο καναβάτσο στο 78' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μορένο.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η έκτη ήττα της Χιμνάσια στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθληματος Αργεντινής, γεγονός που την κρατάει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν πόντο στο ενεργητικό της.

Photo Credits: AP Photo/Gustavo Garello

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ