ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέβιλ για Ρονάλντο: "Θέλει να σπάσει το ρεκόρ του Πελέ"

Νέβιλ για Ρονάλντο: "Θέλει να σπάσει το ρεκόρ του Πελέ"
MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ιταλία και σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ έχει θέσει ήδη το νέο στοχο: να ξεπεράσει σε αριθμό γκολ τον Πελέ.

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χαλαρώνει, ούτε εφησυχάζει. Μπορεί ο κορονοϊός να φέρει ακινησία στον αθλητισμό εδώ και περίπου δύο μήνες, όμως ο CR7 προπονείται σκληρά στην Μαδέιρα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, μέσα στο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματίσει την επιστροφή του στο Τορίνο.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα υποστηρίζει ο Γκάρι Νέβιλ, ο πρώην συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη θέσει τον επόμενο στόχο του για να παραμείνει σε εγρήγορση που δεν είναι άλλος από το να προσπεράσει κάποια στιγμή τον θρυλικό Πελέ.

Αυτή τη στιγμή ο 35χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ μετράει 626 γκολ σε 828 ματς με τη φανέλα των Σπόρτινγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους και στο στόχαστρό του έχει μπει ο "βασιλιάς", που σταμάτησε στα 650 γκολ σε 694 επίσημα παιχνίδια που έδωσε κατά τη διάρκεια της μεγαλειώδους καριέρας του.

Νέβιλ για Ρονάλντο: "Θέλει να σπάσει το ρεκόρ του Πελέ"

"Είναι μία ψύχωση, για εκείνον είναι μία απόλυτη ψύχωση. Το να σκοράρει και άλλα πολλά γκολ, να είναι κάθε ημέρα σε φόρμα. Πιστεύω πως όσο μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται ο βαθμός επαγγελματισμού του.

Δεν έχω αμφιβολία πως θέλει να συνεχίσει να παίζει μέχρι να φτάσει 40 χρόνων. Πιστεύω πως έχει στο μυαλό του να ξεπεράσει το ρεκόρ του Πελέ, πιστεύω ότι το έχει ήδη στο μυαλό του.

Θέλει να είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών και αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός του, να αντιληφθεί μέσα από αυτή τη μεγάλη διαδρομή που έχει κάνει αν είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Οι ομάδες στις οποίες θα παίζει θα κερδίζουν τρόπαια και θα είναι επιτυχημένες", δήλωσε στο "Sky Sport" ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας και νυν τηλεσχολιαστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ