ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντε Λαουρέντις σε Ινσίνιε: "Εάν δεν είσαι ευχαριστημένος στην Νάπολι, μπορείς να φύγεις"

Napoli forward Lorenzo Insigne (24) reacts after missing a shot on the goal during the first half of a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Barcelona, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Napoli forward Lorenzo Insigne (24) reacts after missing a shot on the goal during the first half of a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Barcelona, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Λορέντσο Ινσίνιε φαίνεται πως δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην Νάπολι, με τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να του δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Λορέντσο Ινσίνιε και τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις φαίνεται πως έχουν χαλάσει για τα καλά. Ο λόγος είναι η μη χρησιμοποίηση του Ιταλού ποδοσφαιριστή από τον Κάρλο Αντσελότι, αφού την φετινή σεζόν έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα, που έχει ως αποτέλεσμα ο χρόνος συμμετοχής του να έχει μειωθεί αισθητά.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ινσίνιε είναι δυσαρεστημένος με τον 60χρονο τεχνικό, κάτι που δείχνει ανοιχτά στους κύκλους τις ομάδας αφού σχεδόν δεν μιλά με τον Αντσελότι.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη το απόγευμα της Τετάρτης (16/10) στο προπονητικό κέντρο της Νάπολι για να συζητήσει το μέλλον του πελάτη του, με τον Αντσελότι να του εξηγεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Σε δηλώσεις του ο Ντε Λαουρέντις, έδωσε την δική του διάσταση στο θέμα, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον ποδοσφαιριστή του και του έδωσε το μήνυμα.

" Δεν μπορώ να τον καταλάβω. Δεν ξέρω γιατί δεν είναι ευχαριστημένος στην Νάπολι. Αναγνωρίζω πως είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, όμως εάν θεωρεί πως το ταξίδι του στην Νάπολι έφτασε στο τέλος του, θα ήταν καλύτερα να μας το πει.

Εάν δεν είναι ευχαριστημένος μπορεί να φύγει. Υπάρχει πρόβλημα που δεν αγωνίζεται, όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση και δυστυχώς δεν κάνει κάτι για να διορθωθεί. Αυτό δεν μπορεί να του το λύσει ούτε ο Αντσελότι, ούτε ο Ραϊόλα.

Τον αγαπώ, τον προστατεύω, όμως υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές και καθένας από αυτούς είναι χρήσιμος για την ομάδα. Δεν γίνεται να έχει διαφορετική μεταχείριση. Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει πως πρέπει να μεγαλώσει και να ωριμάσει για το δικό του και το δικό μας καλό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάπολι: Ραντεβού Αντσελότι-Ραϊόλα για το μέλλον του Ινσίνιε
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ