ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιμπάλα κατά Σαμπαόλι: "Δεν με χαιρετούσε καν στο Μουντιάλ"

Argentina's Paulo Dybala holds his head after missing a chance to score against Chile during the Copa America third-place soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Andre Penner)
Argentina's Paulo Dybala holds his head after missing a chance to score against Chile during the Copa America third-place soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Επίθεση κατά του πρώη προπονητή της εθνικής Αργεντινής εξαπέλυσε ο Πάουλο Ντιμπάλα, με τον φορ της Γιουβέντους να ισχυρίζεται πως ο άλλοτε τεχνικός της "αλμπισελέστε" δεν του μιλούσε καν.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει έντονα παράπονα από τον Χόρχε Σαμπαόλι κατά τη διάρκεια της κοινής παρουσίας τους στην εθνική Αργεντινής και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο "Fox Sports" δεν δίστασε να καυτηριάσει τη συμπεριφορά που έδειχνε απέναντί του.

"Είχα μιλήσει μαζί του όταν ήρθε στο Τορίνο πριν από το Μουντιάλ, όμως στην Ρωσία δεν υπήρχε καμία επικοινωνία μεταξύ μας.

Δεν ήρθε ποτέ προς το μέρος μου, δεν μου είπε ποτέ τίποτα και έτσι έπαψα να μιλώ μαζί του. Ούτε καν με χαιρετούσε και είναι σπάνιο για έναν τεχνικό να μη χαιρετάει τους παίκτες του, ακόμα και για να τους ρωτήσει πώς είναι", τόνισε ο "Joya", για να μιλήσει κατόπιν, εντελώς διαφορετικά για τον Λιονέλ Σκαλόνι.

"Μίλησα μαζί του πριν από την έναρξη του Κόπα Αμέρικα, ήθελε από μένα να παίζω ως "9άρι" και αυτό έγινε πριν και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης".

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ