ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντόρτμουντ: Συμφωνία με Μπάγερν για αγορά του Χούμελς

Mats Hummels of Borussia Dortmund celebrates after scoring  against Shakhtar Donetsk  during a Champions League round of 16, first leg  soccer match at Donbas Arena  stadium in Donetsk, Ukraine, Wednesday, Feb. 13, 2013.  (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Mats Hummels of Borussia Dortmund celebrates after scoring against Shakhtar Donetsk during a Champions League round of 16, first leg soccer match at Donbas Arena stadium in Donetsk, Ukraine, Wednesday, Feb. 13, 2013. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

H Ντόρτμουντ ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν για την απόκτηση του Ματς Χούμελς με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 38.000.000 ευρώ.

Παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ πρέπει να θεωρείται ο Ματς Χούμελς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Kicker", οι Βεστφαλοί ήρθαν σε συμφωνία με την Μπάγερν για την απόκτηση του 30χρονου στόπερ, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 38.000.000 ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γερμανός διεθνής θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ, επιστρέφοντας στη Βεστφαλία ύστερα από μία τριετία στο Μόναχο. Θυμίζουμε πως οι Βαυαροί είχαν αγοράσει τον Χούμελς από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2016, καταβάλλοντας τη ρήτρα ύψους 35.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην Μπάγερν, πέτυχε οχτώ γκολ και εννιά ασίστ σε 118 συμμετοχές, ενώ με την Ντόρτμουντ είχε 25 τέρματα και 16 ασίστ σε 309 αγώνες. Λίγη ώρα αργότερα, η Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, ανεβάζοντας twitter για την επιστροφή του Χούμελς.

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ