ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο 19χρονος Γουέσλι ανακοίνωσε μόνος του το deal με την Γιουβέντους

Ο 19χρονος Γουέσλι ανακοίνωσε μόνος του το deal με την Γιουβέντους

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος μπακ Γουέσλι επιβεβαίωσε το πέρασμά του από την Φλαμένγκο στην Γιουβέντους μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram όπου ποζάρει στα μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για μεταγραφικές προσθήκες ενόψει της νεας σεζόν, παρόλα αυτά φαίνεται πως έγινε αποκαλύφθηκε το πρώτο χρονικά απόκτημα της.

Αυτός είναι όπως όλα δείχνουν ο 19χρονος Γουέσλι, με τον 19χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ που κατέκτησε το 2017 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ-17 με την εθνική ομάδα της χώρας του να ανεβάζει φωτογραφία του στο Instagram όπου φοράει φόρμα προπόνησης των πρωταθλητών Ιταλίας.

"Μία νέα ιστορία έχει φυλάξει ο Θεός για μενα", ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη σχετική φωτογραφία ο νεαρός άσος, που έχει μάλιστα για μάνατζέρ του τον Μίνο Ραϊόλα.

Σημειώνεται πως ο Γουέσλι απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Φλαμένγκο από τον περασμένο Μάιο καθώς βρίσκεται σε διαμάχη με τη διοίκηση της "Φλα" για το θέμα του συμβολαίου του, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να υποστηρίζει πως τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και θα ενταχθεί στις αρχές καλοκαιριού στην Γιουβέντους ως ελεύθερος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ