ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο 37χρονος Ζούλιο Μπαπτίστα στην Κλουζ

Orlando City's Julio Baptista takes a shot on goal and scores during the second half of an MLS soccer match against the Philadelphia Union on Sunday, Oct. 16, 2016, in Chester, Pa. Orlando City won 2-0. (AP Photo/Michael Perez)
Ζούλιο Μπαπτίστα AP PHOTO/MICHAEL PEREZ

Συμβόλαιο στην πρωτοπόρο της Ρουμανίας Κλουζ υπέγραψε ο 37χρονος επιθετικός, Ζούλιο Μπαπτίστα, ο οποίος ήταν δύο χρόνια χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από την Ορλάντο Σίτι.

Ο Ζούλιο Μπαπτίστα βγήκε από τη... ναφθαλίνη. Τον Νοέμβριο του 2016 είχε μείνει ελεύθερος από την Ορλάντο Σίτι και περίπου δύο χρόνια μετά επιστρέφει στη δράση. Ο 37χρονος Βραζιλιάνος υπέγραψε στην Κλουζ της Ρουμανίας, η οποία είναι 1η στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγώνες.

Ο Μπαπτίστα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάο Πάουλο και ακολούθησαν Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ, Ρόμα, Μάλαγα, Κρουζέιρο και Ορλάντο Σίτι. Με την εθνική Βραζιλίας έχει αγωνιστεί 47 φορές και έχει σημειώσει 5 γκολ.

Η Κλουζ συμμετέχει στα playoffs του Europa League και στις 23-30/8 καλείται να "πετάξει" εκτός την Ντουντελάνζ για να μπει στους ομίλους του θεσμού.

AP Photo/Michael Perez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ