ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εβρά πήρε εκδίκηση από τον Πικέ με τον πιο... αηδιαστικό τρόπο!

West Ham's Patrice Evra during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
West Ham's Patrice Evra during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Πώς πήρε ρεβάνς ο Πατρίς Εβρά από τον Ζεράρ Πικέ για το κάψιμο των παπουτσιών του την εποχή που αμφότεροι έπαιζαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Η αποκάλυψη του Γάλλου τους άφησε όλους άναυδους!

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο Ζεράρ Πικέ έκανε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη για την εποχή που ήταν παίκτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η οποία είχε για "θύμα" τον Πατρίς Εβρά και ουδείς την έχει ξεχάσει.

"Μία ημέρα ο Εβρά μπήκε στα αποδυτήρια με παπούτσια υπογεγραμμένα που ήταν πράγματι ξεχωριστά, και που τα είχε φτιάξει για τον ίδιο η Nike.

Όταν πήγε στο μπάνιο να κάνει ντους, του τα κάψαμε", είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πικέ, όμως μην νομίζει κανείς πως έμεινε ατιμώρητος...

Ο Πατρίς Εβρά ρωτήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "A League Of Their Own" του Sky Sports αναφορικά με το περιστατικό και παραδέχτηκε πως όχι μόνο εκδικήθηκε αλλά το έκανε με τέτοιο τρόπο που να μην το ξεχάσει ποτέ ο Ισπανός στόπερ.

"Η πλάκα που μου είχε κάνει κάποτε ο Πικέ δεν μου άρεσε καθόλου... Μου είχαν κάψει τα παπούτσια της προπόνησης και δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό.

Η ευθύνη ανήκει στον Πικέ. Πώς του απάντησα; Πήρα τα δικά του παπούτσια, πήγα στο μπάνιο και έκανα μέσα τους την...ανάγκη μου".

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, όταν τα βάζεις με τον Πατρίς Εβρά έχεις άσχημα ξεμπερδέματα...

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ