ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Φελαϊνί δανείζει 3 εκατ.ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης για τη σωτηρία της

O Φελαϊνί δανείζει 3 εκατ.ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης για τη σωτηρία της
AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η Σταντάρ απειλείται άμεσα με υποβιβασμό λόγω χρεών και δύο πρώην παίκτες της, οι Αξέλ Βιτσέλ και Μαρουάν Φελαϊνί, θέλησαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να τη σώσουν από το χείλος του γκρεμού.

Η Σταντάρ Λιέγης ταξιδεύει σε επικίνδυνα και αχαρτογράφητα νερά, με τον κορονοϊό να δημιουργεί οικονομική ασφυξία στο σύλλογο και αυτός να κινδυνεύει με υποβιβασμό λόγω χρεών, και δύο εν ενεργεία παίκτες εγνωσμένης αξίας που έχουν φορέσει τη φανέλα της εμφανίζονται αυτή τη στιγμή ως οι μεγαλύτεροι σωτήρες της.

Μετά από τον νυν μέσο της Ντόρτμουντ, Αξέλ Βιτσέλ, που δάνεισε το ποσό του 1.500.000 ευρώ στην πρώην ομάδα του, πήρε τη σκυτάλη ένας άλλος συμπατριώτης του, ο Μαρουάν Φελαϊνί.

Ο Βέλγος μέσος, που αγωνίζεται αυτή την περίοδο στην Κίνα για λογαριασμό της Shendong Luneng, δεν ξέχασε το γεγονός πως η ομάδα της Λιέγης ήταν η πρώτη στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο ως επαγγελματίας, και για αυτό αποφάσισε να της δανείσει 3.000.000 ευρώ για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

O Φελαϊνί δανείζει 3 εκατ.ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης για τη σωτηρία της
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα βελγικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Σταντάρ ευχαρίστησαν τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη γενναιόδωρη κίνησή του και του έδωσαν εγγυήσεις πως θα του επιτρέψουν τα χρήματα το συντομότερο δυνατό, από τη στιγμή που θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ