ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φέρντιναντ συμβούλεψε τον Κέιν να φύγει από την Τότεναμ

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρίο Φέρντιναντ μίλησε στο BT Sports και είπε πως εάν ήταν ο Χάρι Κέιν θα είχε εγκαταλείψει την Τότεναμ, αναζητώντας κάτι νέο στην καριέρα του.

Η Τότεναμ φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και επέστρεψε στο Λονδίνο με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Στον απόηχο της αναμέτρησης τα αγγλικά Μέσα άσκησαν έντονη κριτική στους πρωτευουσιάνους. Ο Ρίο Φέρντιναντ, όμως, στάθηκε σ' ένα πιο ειδικό θέμα και συγκεκριμένα στον καλύτερο παίκτη της Τότεναμ. Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν.

Ο παλαίμαχος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λοιπόν, κατά την ανάλυση του στο BT Sports ουσιαστικά συμβούλεψε τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας να φύγει από τα Σπιρούνια.

" Θέλω να είμαι ειλικρινής. Εάν βάλεις τον εαυτό σου στα παπούτσια του Κέιν, τότε θα πεις 'φεύγω', αυτό θα πεις".

Ο σπουδαίος στόπερ δεν έμεινε εκεί και συνέχισε το σκεπτικό του σχολιάζοντας ως εξής: "Αφιέρωσα το περισσότερο της καριέρας μου σε αυτή την ομάδα και αυτοί δεν έχουν κερδίσει τίποτα. Ναι, φτάνεις κοντά και μπορεί να φτάσεις ακόμη πιο κοντά. Λίγες φορές έφτασαν κοντά στο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ή το Champions League. Δεν ήταν αρκετό".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ