ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φρεντ θα κάνει 600 χιλιόμετρα με ποδήλατο για καλό σκοπό

Brazil's Fluminense Fred reacts after missing a chance to score against Caracas FC during a Copa Libertadores soccer match in Caracas, Venezuela, Wednesday, Feb. 13, 2013. (AP Photo/Fernando Llano)
Brazil's Fluminense Fred reacts after missing a chance to score against Caracas FC during a Copa Libertadores soccer match in Caracas, Venezuela, Wednesday, Feb. 13, 2013. (AP Photo/Fernando Llano) AP

Ο Φρεντ ανακοίνωσε ότι κάνει μία απόσταση σχεδόν 600 χιλιομέτρων από το Μπέλο Οριζόντε μέχρι το Ρίο με ποδήλατο για να μαζέψει χρήματα για καλό σκοπό.

Η επιστροφή του Φρεντ στη Φλουμινένσε ξάφνιασε αρκετούς. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέλεξε να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την Κρουζέιρο για να κλείσει την καριέρα του στην "Flu" όπου έζησε και την καλύτερη περίοδο του.

Ωστόσο, ο 36χρονος φορ θα το κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Βλέπετε, σκοπεύει να πάει με ποδήλατο από το Μπέλο Οριζόντε μέχρι το Ρίο και να διασχίσει μία απόσταση περίπου 600 χιλιομέτρων με ποδήλατο. Ο λόγος που θα το κάνει αυτό είναι για να συγκεντρώσει χρήματα για όσους το έχουν ανάγκη.

"Ο στόχος είναι να λάβουμε βασικά τρόφιμα για 4.000 οικογένειες σε αυτό το ταξίδι προς το προπονητικό κέντρο της Φλουμινένσε που ξεκινώ σήμερα. Βασίζομαι σε σας στη διάρκεια αυτού του ταξιδιού αλληλεγγύης. Θα κάνω ποδήλατο και εσείς θα κάνετε δωρεές από τα σπίτια σας και είμαστε όλοι μαζί σε αυτό για έναν σπουδαίο σκοπό" έγραψε στο Instagram ο Φρεντ.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία εξαιρετική ενέργεια από τον 36χρονο επιθετικό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ