ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν έκανε ντεμπούτο στην Αλ Ιτιχάντ γιατί αποβλήθηκε στην προθέρμανση!

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν έκανε ντεμπούτο στην Αλ Ιτιχάντ γιατί αποβλήθηκε στην προθέρμανση!

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες την ώρα που έκανε προθέρμανση στο παιχνίδι της Αλ Ιτιχάντ με την Αλ Γουάσμ για το Κύπελλο και δεν μπόρεσε να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα. (VIDEOS)

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν πρόλαβε να κάνει στην κυριολεξία ντεμπούτο με την Αλ Ιτιχάντ και αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες στον αγώνα Κυπέλλου με την Αλ Γουάσμ όπου η ομάδα του τελικά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση με γκολ στις καθυστερήσεις (2-1) στο ντεμπούτο του Πρίγιοβιτς.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ όμως ο οποίος πήρε μεταγραφή πριν από λίγες μέρες από τη Γαλατά στην Αλ Ιτιχάντ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Ο Ροντρίγκες είδε δυο κίτρινες κάρτες την ώρα που έκανε ζέσταμα για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αρχικά όπως δείχνει και το πρώτο βίντεο ο διαιτητής του αγώνα έβγαλε κίτρινη κάρτα στον διεθνή επιθετικό λέγοντας του κάτι για τον χώρο όπου έκανε ζέσταμα.

Εν συνεχεία όπως δείχνει και το βίντεο ο Ροντρίγκες βρίζει τον ρέφερι την ώρα που αυτός αποχωρεί και ο διαιτητής γυρίζει πίσω για να του βγάλει δεύτερη κίτρινη και να τον αποβάλει στο 55' του αγώνα και ενώ έκανε ζέσταμα.

Μάλιστα ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν έξαλλος και συνέχισε να τα βάζει με τον διαιτητή της αναμέτρησης με τους ανθρώπους της ομάδας του να μην μπορούν να τον συγκρατήσουν.


TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ