ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκατούζο φαβορί για αντι - Ιντσάγκι στην Λάτσιο

AC Milan coach Gennaro Gattuso looks on during the Europa League soccer match between AC Milan and F-91 Dudelange at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso looks on during the Europa League soccer match between AC Milan and F-91 Dudelange at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Λάτσιο παραπατάει στο φετινό ξεκίνημα, η χθεσινή ήττα από την Σέλτικ έφερε ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια, ο Ιντσάγκι βρίσκεται υπό πίεση και ο Γκατούζο είναι το φαβορί για να αναλάβει τους "Λατσιάλι".

Πριν την έναρξη της φετινής σεζόν υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις της Λάτσιο αλλά και αρκετές προσδοκίες. Ο λόγος φυσικά η περσινή πολύ καλή εικόνα της, αλλά και το γεγονός πως κατάφερε να κρατήσει όλα τα αστέρια στο ρόστερ της. Με μόλις τέσσερις νίκες όμως σε 11 αγώνες, την κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την αστάθεια στην απόδοση της, η Λάτσιο φαίνεται πως χάνει από νωρίς όλους τους στόχους της.

Η χθεσινοβραδινή ήττα από την Σέλτικ για το Europa League με 2-1 αλλά και ο τρόπος που αυτή ήρθε έφερε τεράστιο προβληματισμό, αφού οι "Λατσιάλι" έμειναν στους τρεις βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές, με την συνέχεια να φαντάζει δύσκολη.

Ο Ιντσάγκι βρίσκεται υπό πίεση, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, με την διοίκηση του συλλόγου να θέλει να κάνει ένα "ηλεκτροσόκ" έτσι ώστε να επαναφέρει τους ποδοσφαιριστές. Έτσι, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ιταλός τεχνικός θα δει την πόρτα της εξόδου εντός των επόμενων ημερών, με τον Τζενάρο Γκατούζο να παρουσιάζεται ως ο εκλεκτός που θα τον αντικαταστήσει.

Ο πρώην προπονητής της Μίλαν, δεν έχει βρει δουλειά μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους "ροσονέρι" και στην Λάτσιο θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις προπονητικές του ικανότητες.

Τα παιχνίδια με Φιορεντίνα και Τορίνο για τις επόμενες δύο αγωνιστικές στην Serie A θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του στον πάγκο των "Λατσιάλι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ