ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κασίγιας "καρφώνει" τον Μουρίνιο στα social media

Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Ο γκολκίπερ της Πόρτο, Ίκερ Κασίγιας, πέταξε το "καρφί" του προς τον Ζοζέ Μουρίνιο (αν και δεν τον κατονόμασε) - με τον οποίον διατηρούν κάκιστες σχέσεις από τη θητεία τους στη Ρεάλ - μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (3-1) από τη Λίβερπουλ για τη 17η αγωνιστική της Premier League κι ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει ν' αντιμετωπίσει μόνο την κριτική του βρετανικού Τύπου, αλλά και τα "καρφιά" του Ίκερ Κασίγιας.

Ο 37χρονος Ισπανός γκολκίπερ της Πόρτο - ο οποίος διατηρεί κάκιστες σχέσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό από την εποχή που συνεργάστηκαν στη Ρεάλ Μαδρίτης - αν και δεν τον κατονόμασε, έβαλε "φωτιά" στα social media μόλις τέλειωσε το ματς στο "Άνφιλντ".

"Σύμφωνα με μια πορτογαλική εφημερίδα, κάποιος είπε ότι ένας παίκτης σαν και μένα (37 ετών) είναι στο τέλος της καριέρας του. Σύμφωνοι. Η ερώτησή μου γι' αυτήν την εφημερίδα είναι: Στην περίπτωση των προπονητών, πότε και σε ποια στιγμή βλέπεις ότι δεν είναι για να προπονούν ή να καθοδηγούν μια ομάδα;", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Κασίγιας η οποία σύμφωνα με κορυφαία έγκυρα ΜΜΕ της Ιβηρικής (Ισπανία, Πορτογαλία) έχει αποδέκτη τον Μουρίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ