ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κίπερ της Ροστόβ βγήκε MVP παρά τα 10 γκολ που δέχτηκε!

Ο κίπερ της Ροστόβ βγήκε MVP παρά τα 10 γκολ που δέχτηκε!

Η Ροστόβ κατέβασε την ομάδα Νέων στο ματς με την Σότσι ελέω καραντίνας στην οποία μπήκε η πρώτη ομάδα και ηττήθηκε με 10-1, ωστόσο το φινάλε βρήκε άξιο MVP τον κίπερ της. (VIDEO)

Το βράδυ της Παρασκευής ήταν εφιαλτικό για τους φίλους της Ροστόβ, καθώς στο πρώτο ματς της ομάδας τους στο ρωσικό πρωτάθλημα υπέστη πανωλεθρία, χάνοντας με 10-1 στην έδρα της Σότσι.

Φυσικά, το αποτέλεσμα αυτό κριθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα όσα είχαν προηγηθεί του αγώνα, με την πρώτη ομάδα της Ροστόβ να μπαίνει σε καραντίνα από τη στιγμή που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό έξι ποδοσφαιριστές της και το σύλλογο να υποχρεώνεται να παρατάξει την ομάδα Νέων από τη στιγμή που η Σότσι δεν συναίνεσε σε αναβολή.

Το πιο εντυπωσιακό γεγονός ωστόσο αναφορικά με το ματς δεν είχε να κάνει με τη μεγάλη διαφορά στο σκορ αλλά με το ότι κορυφαίος αναδείχτηκε ο πιτσιρικάς κίπερ των φιλοξενουμένων.

Ο κίπερ της Ροστόβ βγήκε MVP παρά τα 10 γκολ που δέχτηκε!

Μία μάλιστα από τις 15 επεμβάσεις του ήταν σε εκτέλεση πέναλτι στο 26', με τον 17χρονο γκολκίπερ να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να αποκρούει, κρατώντας εκείνη τη στιγμή το σκορ στο 2-1.

Οι φανταστικές αποκρούσεις του Ντένις Ποπόβ στο Σότσι - Ροστόβ:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ