ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κράουτς δηλώνει έτοιμος για Τότεναμ για χάρη του Μουρίνιο

Tottenham's Peter Crouch, center, celebrates scoring his side's 2nd goal during the Champions League Group A soccer match between Werder Bremen and Tottenham Hotspur in Bremen, Germany, Tuesday, Sept. 14, 2010. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Peter Crouch, center, celebrates scoring his side's 2nd goal during the Champions League Group A soccer match between Werder Bremen and Tottenham Hotspur in Bremen, Germany, Tuesday, Sept. 14, 2010. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Πίτερ Κράουτς έπιασε το γάντι που του πέταξε ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Πορτογάλου για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της Τότεναμ.

Κακοδαιμονία τραυματισμών έχει χτυπήσει την Τότεναμ τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στο σημείο να παίζει κόντρα στην Λειψία για τους "16" του Champions League έχοντας ξεμείνει από λύσεις στη θέση του σέντερ φορ.

Και αυτό γιατί στο πρόβλημα του Χάρι Κέιν (θα επιστρέψει στις προπονήσεις από τον Απρίλιο) προστέθηκε και αυτό του Σον, που έσπασε το δεξί του χέρι και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που θα τον κρατήσει πιθανότατα εκτός δράσης μεχρι το φινάλε της σεζόν.

"Κάποιες φορές ανησυχούσα ότι δεν έχω επιθετικές επιλογές στον πάγκο. Τώρα δεν έχω επιθετικές επιλογές στο γήπεδο", είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο για να αποτυπώσει ανάγλυφα το τεράστιο πρόβλημα που έχει πλέον η ομάδα του στη γραμμή κρούσης, για να δώσει το ερέθισμα σε δημοσιογράφο να του κάνει ερώτηση για το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Tottenham Hotspur's Peter Crouch, left, walks past Real Madrid's coach Jose Mourinho from Portugal after getting sent off, during a quarter final, 1st leg Champions League soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday April 5, 2011. (AP Photo/Paul White)
Tottenham Hotspur's Peter Crouch, left, walks past Real Madrid's coach Jose Mourinho from Portugal after getting sent off, during a quarter final, 1st leg Champions League soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday April 5, 2011. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Με αφορμή την ειδική άδεια που πήρε η Μπαρτσελόνα για να κάνει μεταγραφή επιθετικού μετά τους τραυματισμούς των Ουσμάν Ντεμπελέ και Λουίς Σουάρες, ο Special One ρωτήθηκε για το αν η Τότεναμ έχει στο μυαλό της να προβεί σε παρόμοια κίνηση, για να απαντήσει "Πίτερ Κράουτς" και να προκαλέσει τα γέλια των παρισταμένων.

Όχι όμως και του 39χρονου πλέον Πίτερ Κράουτς, με τον παλαίμαχο Άγγλο στράικερ να πιάνεται από την ατάκα του Ζοζέ Μουρίνιο και να του στέλνει μήνυμα στο Twitter: "Είμαι έτοιμος Ζοζέ".

Σημειώνεται πως ο Κράουτς έχει φορέσει τη φανέλα της Τότεναμ σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, αρχικά ως παίκτης της ομάδων Νέων των σπιρουνιών και έπειτα στην πρώτη ομαδα, από το 2009 μεχρι το 2011.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ