ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ξεχωριστός τρόπος στήριξης του Λουτσιάνο Μόντσι στον Κουλιμπαλί

Roma sports director Ramon Rodriguez Verdejo, known as Monchi, talks to journalist during a press conference, at the foreign press association headquarters, in Rome, Wednesday, March 28, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma sports director Ramon Rodriguez Verdejo, known as Monchi, talks to journalist during a press conference, at the foreign press association headquarters, in Rome, Wednesday, March 28, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Λουτσιάνο Μόντσι, τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, θέλησε και αυτός να εκφράσει τη στήριξη του προς τον αμυντικό της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, για την ρατσιστική επίθεση προς το πρόσωπο του και βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να το κάνει.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Λουτσιάνο Μόντσι, θέλησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο να συμπαρασταθεί στον Καλντιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι ο οποίος έγινε αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Ίντερ.

Ο Μόντσι ανέβασε την Πέμπτη (27/12) μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram στην οποία έκανε photoshop και παρουσίασε αρχικά τον εαυτό του ως λευκό και εν συνεχεία ως... μαύρο.

Ο Ισπανός, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε προηγηθεί, συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα μήνυμα γραμμένο σε τρεις διαφορετικές γλώσσες και το οποίο σήμαινε: "Παρότι έχουμε διαφορετικό χρώμα... είμαστε ίσοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ