ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαραντόνα κατηγορεί τους ρεπόρτερ ότι θέλουν να χαλάσουν τη φιλία του με τον Μέσι

Diego Maradona, head coach of Dorados de Sinaloa soccer team, celebrates his team's 4-1 win at a second-tier national league soccer match against Cafetaleros, his first game as coach for Dorados in Culiacan, Mexico, Monday, Sept. 17, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Diego Maradona, head coach of Dorados de Sinaloa soccer team, celebrates his team's 4-1 win at a second-tier national league soccer match against Cafetaleros, his first game as coach for Dorados in Culiacan, Mexico, Monday, Sept. 17, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Με νέες δηλώσεις ο Ντιέγκο Μαραντόνα προσπάθησε να τα ρίξει στους δημοσιογράφους για το περιβόητο "...δεν μπορείς να κάνεις ηγέτη έναν άνθρωπο που πάει 20 φορές τουαλέτα πριν τα ματς..."

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην προσπάθειά του να τα "γυρίσει" όσον αφορά τη δήλωση που είχε κάνει για τον Λιονέλ Μέσι, αναφέροντας χαρακτηριστικά " ...δεν μπορείς να κάνεις ηγέτη έναν άνθρωπο που πάει 20 φορές τουαλέτα πριν τα ματς... "

Ο Ντιεγκίτο, λοιπόν, μιλώντας στον Τύπο μετά τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας του, των Ντοράντος, τα έριξε στους δημοσιογράφους, τονίζοντας " ...δεν ονόμασα ποτέ τον Μέσι στις δηλώσεις μου..."

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός θρύλος είπε: " Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βάλουν έμενα απέναντι στον Μέσι και δεν μπορούν. Η φιλία μας είναι μεγαλύτερη από ό,τι και να γράψουν οι δημοσιογράφοι. Ξέρω ποιος είναι ο Μέσι και είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Ναι, 20 παίκτες πάνε στο μπάνιο, αλλά εγώ ποτέ δεν είμαι για τον Μέσι, αυτό είναι διαφορετικό..."

Παράλληλα, ο Μαραντόνα εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί από κοντά με τον τραυματισμένο ηγέτη της Μπαρτσελόνα για λύσουν το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ