ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαραντόνα θέλει Μπελούστσι και Μάξι Ροντρίγκες στην Ντινάμο Μπρεστ!

Fernando Belluschi of Argentina's San Lorenzo, front, fights for the ball with Fernando Gaibor of Ecuador's Emelec at a Copa Libertadores soccer match in Guayaquil, Ecuador, Thursday, July 6, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Fernando Belluschi of Argentina's San Lorenzo, front, fights for the ball with Fernando Gaibor of Ecuador's Emelec at a Copa Libertadores soccer match in Guayaquil, Ecuador, Thursday, July 6, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP PHOTO/DOLORES OCHOA

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Clarin", ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που έχει αναλάβει πρόεδρος στην Ντινάμο Μπρεστ, θέλει να φέρει στη Λευκορωσία τους Φερνάντο Μπελούστσι και Μάξι Ροντρίγκες.

Μεγάλες βλέψεις για την Ντινάμο Μπρεστ φαίνεται πως έχει ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Clarin", ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που έχει αναλάβει πρόεδρος στην ομάδα της Λευκορωσίας, έχει στο στόχαστρο τον πρώτην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπελούστσι και τον Μάξι Ροντρίγκες.

Το ρεπορτάζ της αργεντίνικης εφημερίδας αναφέρει πως ο "Ντιεγκίτο" επικοινώνησε με τους δύο παίκτες προκειμένου να τους πείσει να μετακομίσουν στο Μπρεστ, αλλά στην περίπτωση του Ροντρίγκες τα πράγματα δεν κύλησαν ιδανικά, αφού ο 34χρονος χαφ τον ενημέρωσε πως προτίθεται να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Πενιαρόλ, το οποίο ολοκληρώνεται σε έξι μήνες.

Όσον αφορά στον Μπελούστσι, πρόσφατα επέστρεψε στη δράση, ύστερα από ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, τα 4.000.000 δολάρια που λαμβάνει ετησίως από τη Σαν Λορένσο κάνουν απαγορευτική την περίπτωσή του.

Ειδικά από την στιγμή που η Μπρεστ ηττήθηκε 4-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League και έχει ελάχιστες ελπίδες να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Photo Credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ